Algemene voorwaarden

Algemeen

Cheesecake.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder inschrijvingsnummer: 82703248 en bij de Belastingdienst onder BTW nummer NL862572939B01.
Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere klant die een bestelling doet bij Cheesecake.nl. Je hebt deze algemene voorwaarden geaccepteerd in het bestelproces wanneer je een bestelling doet bij Cheesecake.nl.

Prijzen

De bij de artikelen genoemde prijzen en bezorgkosten zijn in euro’s en inclusief 9% BTW.
De bezorgkosten worden berekend aan de hand van de postcode, ongeacht het aantal artikelen dat je besteld.
Het afhalen van je bestelling is gratis, dit kan in Lutjebroek.

Bestellen

Wanneer er een bestelling is gedaan, wordt deze vijf werkdagen in bewaring gehouden. Wanneer het verschuldigde bedrag niet binnen vijf werkdagen op de rekening van Cheesecake.nl is overgemaakt, heeft Cheesecake.nl het recht om de bestelling weer terug in de verkoop te doen en de bestelling te laten vervallen. Wij zullen pas aan de slag gaan met je bestelling als de betaling bij ons binnen is gekomen. Dus hoe eerder je betaald, hoe eerder wij tot productie en vervolgens levering over kunnen gaan en des te eerder heb je je bestelling in huis.
Na de bestelling ontvang je direct een bestelbevestiging/factuur met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten.
De door jou verstrekte persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking en afhandeling van je bestelling en zullen niet aan derden worden verstrekt. Zie hiervoor ook ons privacy beleid.

Betalen

Cheesecake.nl maakt gebruik van twee soorten betalingsmethodes: vooruitbetalen per bank of iDeal. Als je kiest voor vooruitbetalen per bank kun je het bedrag overmaken op het rekeningnummer van Cheesecake.nl, NL20 RABO 0367 6381 34. Kies je voor iDeal, volg dan de instructies op die worden aangegeven bij het kiezen van betalen via iDeal. Het bedrag wordt echter meteen overgemaakt op het rekeningnummer van Cheesecake.nl, hierdoor kunnen wij je bestelling direct in behandeling nemen.

Bezorging

Met onze eigen bezorgservice zorgen wij ervoor dat je bestelling vanuit Lutjebroek vers, gekoeld en volgens de gekozen dag aankomt. Als wij je bestelling verzenden, ontvang je een e-mail dat je bestelling binnenkort bezorgd kan worden.

Afhalen

Bij Cheesecake.nl is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Dit kan op de locatie: Lutjebroek (in Noord-Holland)! Als je een bestelling plaatst kun je deze een aantal dagen later afhalen. Kies voor afhalen, selecteer een afhaaldatum en daarna kun je tussen beschikbare tijdsblokken kiezen.

Retourneren

Let erop dat het recht op retournering niet geldt voor levensmiddelen die kunnen bederven. Hiervoor geef je in het bestelproces nadrukkelijk toestemming. Mocht een dergelijk product niet aan je verwachtingen voldoen, laat ons dit dan weten via het contactformulier zodat we samen een gepaste oplossing kunnen vinden.

Annuleren

Het is mogelijk om je bestelling te annuleren. Annuleer je bestelling minimaal 24 uur voor de bezorg- of afhaaldag.

Garantie

Houdt er rekening mee dat wij ambachtelijk en vers gemaakte producten verkopen en dat deze qua kleur, afmetingen en vorm iets zouden kunnen afwijken van de producten zoals deze op de foto’s getoond zijn. Uiteraard zorgen wij altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit en besteden wij de grootste zorg aan onze producten.

Juridische informatie over de afbeelding op de cheesecake

De klant verplicht zich ertoe geen afbeelding en/of tekst aan te leveren die in strijd zijn met de wet, goede zeden of openbare orde, of die een religieuze inhoud hebben. Hieronder verstaat Cheesecake.nl (in ieder geval): afbeeldingen van onbedekte geslachtsdelen, afbeeldingen van expliciete seksuele handelingen of symbolen, weergave(n) van seksuele/godslasterende/discriminerende termen, afbeeldingen en/of teksten, symbolen en/of personen gerelateerd aan discriminerende/terroristische/religieuze bewegingen/politieke gezindheid.
Cheesecake.nl is vrij te beoordelen om een afbeelding en/of tekst vanwege bovenstaande redenen af te wijzen. Cheesecake.nl behoudt zich het recht voor om de gekozen afbeelding en/of tekst op andere dan de hierboven genoemde redenen af te wijzen. In geval van een afwijzing van de afbeelding en/of tekst, zal Cheesecake.nl trachten de klant te berichten omtrent de afwijzing. Over een eventuele reden van afwijzing wordt niet gecorrespondeerd.
De gekozen afbeelding en/of tekst is voor risico van de klant en Cheesecake.nl is voor de gevolgen hiervan (waaronder een mogelijke afwijzing) niet aansprakelijk. De uiteindelijke afbeelding en/of tekst op de cheesecake kan qua kleur en beeldkwaliteit verschillen met de ingezonden afbeelding en/of tekst.

Vragen, klachten of opmerkingen

Als je vragen, klachten of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen door een bericht via het contactformulier te sturen. Wij reageren altijd zo snel mogelijk op jouw bericht.

Back to Top