Veelgestelde vragen

Elke zaterdag en zondag als de Cheesecake.nl vlag uithangt is er cheesecake beschikbaar in Lutjebroek! Deze worden per punt verkocht en je kunt contant of per mobiel betalen. De smaak van de cheesecake verschilt per keer. Ook hebben we freezecakes en deze zijn per punt te koop en alleen af te halen in Lutjebroek, tot 21:00 uur bestellen is dezelfde dag nog afhalen. Bij hele taarten is dat helaas niet mogelijk, want onze cheesecakes worden ambachtelijk en zorgvuldig in stappen bereid. Bij het afrekenen kun je de eerstvolgende vrije bezorg- of afhaaldag selecteren.
Vers ingevroren punt cheesecake. Na 8 – 12 uur ontdooien in de koelkast net zo lekker als een niet ingevroren cheesecake! Per punt te koop en alleen af te halen in Lutjebroek. Na afhalen kan het direct weer de vriezer in, zo heb je altijd taart in huis! Let op, na ontdooien kan het niet opnieuw ingevroren worden. Tot 21:00 uur bestellen is dezelfde dag nog afhalen!
We hebben Facebook en Instagram! Ook kun je ons benaderen via WhatsApp. Zie de banner bovenaan de website voor de links.
Nee, je kunt 24/7 in onze webwinkel een bestelling plaatsen.
Alleen bedrijven die meer dan drie cheesecakes willen bestellen kunnen via e-mail of het contactformulier een bestelling plaatsen.
Jazeker! Bij het afrekenen kun je de bedrijfsnaam opgeven die op de factuur dient te komen. Heb je meer dan drie cheesecakes nodig? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of e-mail.
Ja dat kan zeker! Als je vaker cheesecake voor je restaurant, lunchroom of café nodig hebt neem dan via de e-mail of het contactformulier contact met ons op.
Ja, wij bezorgen de cheesecake zelf. Deze wordt gekoeld bezorgd in heel Nederland. Tijdens het bestelproces worden de bezorgkosten berekend.
Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 17:00 - 21:00 uur en in het weekend bezorgen wij tussen 10:00 - 21:00 uur.
Jazeker, dit kan in Lutjebroek (Noord-Holland). Selecteer bij het afrekenen een beschikbare dag en tijdsblok. Afhalen kan maandag, zaterdag en zondag tussen 10:00 - 12:00 uur en tussen 17:00 - 21:00 uur. En afhalen kan van dinsdag t/m donderdag tussen 17:00 - 21:00 uur.
Op de afrekenpagina kun je kiezen tussen iDeal of bankoverschrijving. Bij een iDeal betaling gaan wij direct aan de slag. Bij een bankoverschrijving gaan wij aan de slag zodra de bestelling betaald is.
Let erop dat het recht op retournering niet geldt voor levensmiddelen die kunnen bederven. Hiervoor geef je in het bestelproces nadrukkelijk toestemming. Mocht een dergelijk product niet aan je verwachtingen voldoen, laat ons dit dan weten via het contactformulier zodat we samen een gepaste oplossing kunnen vinden.
Houdt er rekening mee dat wij ambachtelijk en vers gemaakte producten verkopen en dat deze qua kleur, afmetingen en vorm iets zouden kunnen afwijken van de producten zoals deze op de foto’s getoond zijn. Uiteraard zorgen wij altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit en besteden wij de grootste zorg aan onze producten
Het is mogelijk om je bestelling te annuleren. Annuleer je bestelling minimaal 24 uur voor de bezorg- of afhaaldag.
Een cheesecake kan gebakken worden, dat noemen we een baked cheesecake. Een baked cheesecake is een cheesecake die in de oven gebakken wordt! Een gebakken cheesecake is smeuïg, romig en zorgt voor een volle en rijke smaak. Maar een cheesecake kan ook niet gebakken zijn en laten we dan opstijven in de koelkast. Dit noemen we dan een no bake cheesecake. Deze is wat lichter en (frisser) van smaak en heeft een luchtige structuur.
Nadat je bestelling bezorgd of afgehaald is blijft de cheesecake nog zeker minimaal twee dagen heerlijk.
De cheesecake kan in de koelkast bewaard worden. Haal deze circa 20 minuten voor het opeten uit de koelkast, zo komen de smaken het meest tot zijn recht! De cheesecake kan ook ingevroren worden, maar houd er rekening mee dat de topping van mindere kwaliteit zal zijn.
Dat horen we heel vaak! En de personen die helemaal geen kaas lusten geven allemaal aan dat een cheesecake heerlijk is en niet eens naar de kaas smaakt. 🙂 Dus gewoon proberen!
Jazeker, onze cheesecakes zijn 100% cheesecake! Wij bereiden de cheesecakes met echte roomkaas. Dus niet met kwark, crème fraîche of cheesecake extract. 😉
Nee, helaas nog niet! Maar we hebben wel een verkoopstalletje aan huis in Lutjebroek, deze staat er elke zaterdag en zondag. Onze droom is om naast de webwinkel uiteindelijk ook een fysieke cheesecakewinkel te hebben, waar je rustig kunt genieten van een heerlijk puntje cheesecake en een kopje koffie!
Back to Top