Wie wij zijn

Cheesecake.nl is opgericht op 4 mei 2021 door Frank en Sonja, broer en zus. We vinden het allebei leuk om te koken en te bakken en waren altijd al bezig met het creëren van verschillende cheesecakes.
In Nederland wordt wel cheesecake gegeten, maar lijkt nog niet heel bekend te zijn. Wij als Nederlanders zijn echte kaasliefhebbers, maar bij een kaastaart hebben we onze bedenkingen. Totdat je onze cheesecake geproefd hebt dan kom je er achter dat het helemaal niet naar kaas smaakt! Wij hebben gemerkt dat mensen die helemaal niet van kaas houden als een blok vallen voor onze cheesecakes. Dus bedachten wij samen om de cheesecake beter op de kaart te zetten in Nederland! En kwamen we op het idee om te starten met een webwinkel en hoe toepasselijker is het om dat via www.cheesecake.nl te doen. 🙂 Een super makkelijke naam om te onthouden toch?
Een droom is om naast de webwinkel uiteindelijk ook een fysieke cheesecakewinkel te openen, waar je rustig kunt genieten van een heerlijk puntje cheesecake en een kopje koffie!

De cheesecakes worden vers en ambachtelijk bereid volgens eigen recept en komen niet uit de vriezer. Onze cheesecakes smaken zoals je waarschijnlijk nog nooit geproefd hebt, deze worden dan ook bereid met echte roomkaas.

We hopen dat jij je zult laten verleiden door onze heerlijke cheesecakes en gaan ons uiterste best doen er een ware traktatie van te maken!

“De volgende dag is de cheesecake nóg beter!”

De cheesecake

Een lekkere taart gemaakt van roomkaas en heerlijke verschillende toevoegingen.

Een cheesecake is een zoete taart. Het hoofdingrediënt is zachte verse kaas (mascarpone, roomkaas, hüttenkäse of ricotta), suiker en eieren. De bodem kan gemaakt zijn van verkruimelde koekjes, deeg of cake.
De cheesecake wordt van een smaak voorzien, bijvoorbeeld chocolade, citroen of vanille. Er zijn te veel mogelijkheden om op te noemen! Je kunt veel verschillende smaken bij ons proeven. 🙂
Als extra kan er aan de cheesecake versieringen toegevoegd worden, bijvoorbeeld fruit, noten, slagroom of andere ingrediënten. De cheesecake kan worden bereid in de oven of in de koelkast.

Een cheesecake kan gebakken worden, dat noemen we een baked cheesecake. Een baked cheesecake is een cheesecake die in de oven gebakken wordt! Een gebakken cheesecake is smeuïg, romig en zorgt voor een volle en rijke smaak.

Maar een cheesecake kan ook niet gebakken zijn en laten we dan opstijven in de koelkast. Dit noemen we dan een no bake cheesecake. Deze is wat lichter en (frisser) van smaak en heeft een luchtige structuur.

Cheesecake verkoopstalletje!

Elke vrijdag, zaterdag en zondag als de Cheesecake.nl vlag uithangt is er cheesecake beschikbaar in Lutjebroek! Deze worden per puntje verkocht en je kunt contant of per mobiel betalen. De smaak van de cheesecake verschilt per keer.

Afhalen is mogelijk in Lutjebroek!

Bezorging

Met onze eigen bezorgservice zorgen wij ervoor dat je bestelling vanuit Lutjebroek vers, gekoeld en volgens de gekozen dag aankomt. Via het bestel proces kun je een beschikbare bezorgdag selecteren. Bezorgkosten worden berekend op basis van postcode.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen, dit kan in Lutjebroek in Noord-Holland! Tijdens het bestel proces kun je een gewenste afhaaldag selecteren. Kies voor afhalen, selecteer een afhaaldatum en daarna kun je tussen beschikbare tijdsblokken kiezen.

Zie de contactpagina voor de afhaallocatie.

One bite is all it takes,
Falling in love with our cheesecakes

Wij maken gebruik van de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij en zijn HACCP gecertificeerd.

Freezecake

Vers ingevroren punten cheesecake. Na 8 – 12 uur ontdooien in de koelkast net zo lekker als een niet ingevroren cheesecake! Deze zijn per punt te koop en alleen af te halen in Lutjebroek. Na afhalen kunnen ze direct weer de vriezer in, zo heb je altijd taart in huis! Let op, na ontdooien kunnen ze niet opnieuw ingevroren worden. Tot 21:00 uur bestellen is dezelfde dag nog afhalen!

Wat is een cheesecake zonder een leuk cadeautje?

Vrolijke Feestjes!

De kaartjes die je bij een bestelling kunt kiezen worden gemaakt door Vrolijke Feestjes! Als je op zoek bent naar een originele traktatie, een handgemaakt bedankje of een persoonlijk cadeautje ben je bij Vrolijke Feestjes aan het juiste adres. Vrolijkefeestjes.nl is dé webwinkel om het vieren van verjaardagen, geboorten, trouwdagen en nog veel meer feestjes nog leuker te maken. Want bij een heerlijke cheesecake hoort natuurlijk een leuk cadeau!

Back to Top